“Panel+, design en privacy”

Naast het gebruik van onze concepten met natuurlijke Hazelaar takken ontwierp Exclusieve Tuinproducten een nieuw concept voor schuttingen en afrasteringen in synthetisch materiaal. Deze UV- bestendige “takken” genaamd Panel+ creëert de mogelijkheid om op elke vraag onafhankelijk van seizoen in te gaan. Deze innovatie werd beschermd en is dus een exclusief en uniek product van Exclusieve Tuinproducten. Een duurzaam product, UV- bestendig, kleurvast en afwasbaar.

De tuinafscheidingen zijn te leveren als standaardpanelen en maatwerkpanelen. De metalen kaders voor de standaardpanelen zijn verkrijgbaar in hoogtes van 120, 150 en 180 cm. en zijn altijd 150 cm. lang. De bevestiging van de metalen kaders is mogelijk d.m.v. een voetplaat voor bevestiging op een betonvloer of terras of middels los te monteren palen die in de grond geplaatst worden en aangestort met beton.

Standaard zijn de metalen rasters thermisch verzinkt en gepoedercoat in RAL 7022 (ombergrijs). De Panel+ “takken” zijn standaard te leveren in diverse kleuren. Uiteraard zijn andere kleuren leverbaar tegen meerprijs. Standaard vlechtingen zijn enkele vlechting 18 mm. (veel lichtdoorlaat) of dubbele vlechting 14/16 mm. (minder lichtdoorlaat). Uiteraard zijn alle mogelijke toepassingen op maat te leveren.

Vraag Exclusieve Tuinproducten naar de mogelijkheden wat betreft standaardpanelen.

Onze garanties:

  • Extreem lange levensduur (20+ jaar)
  • Keuze uit vlechting met UV-bestendige kleur of met echte houtvezels
  • Aangepast op uw wensen en behoeften
  • Onderhoudsarm

Breed toepasbaar door talloze variaties…

Brochure aanvragen

  • Download gratis onze brochures en krijg toegang tot meer inspiratie, alle mogelijkheden en technische informatie.

ADRES

Eden BV
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden

Telefoon: 0488-44 28 76
E-mail: info@edenbv.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP