“Stel naar hartenwens uw eigen Panel+ creatie samen!”

De synthetische “takken” zijn UV-bestendig, kleurvast en niet onderhevig aan weersinvloeden, zoute zeelucht en andere invloeden van buitenaf en 100% recyclebaar. De producten zijn hierdoor uiterst duurzaam. Dit geldt ook voor de metalen rasters en palen door verschillende mogelijkheden in metaalbewerking. Mogelijkheden hierin zijn:

  • thermisch verzinkt staal in RAL 7022 (U-profiel)
  • thermisch verzinkt staal met klantspecifieke RAL kleur (U-profiel)

De U-profiel schermen van Panel+ kunnen op twee manieren worden geplaatst. Als eerste kunnen bijpassende metalen grondpalen worden meegeleverd voor plaatsing in de grond. De tweede optie voor het plaatsen is directe plaatsing op de ondergrond. De panelen worden in het laatste geval uitgerust met voetplaten. Voor meer informatie over het plaatsen kunt u de brochure downloaden (aan de rechterzijde van deze pagina) of vrijblijvend contact opnemen.

  • thermisch verzinkt staal in RAL 7022 of met roestkleur (T-profiel)

Naast de hoogwaardige U-profiel panelen, heeft Exclusieve Tuinproducten sinds kort ook een prijsgunstig alternatief; de T-profiel panelen. Deze uitvoering heeft een lichter buizenprofiel. De T-profiel worden geleverd in thermisch verzinkt staal met een powdercoating in ‘roestkleur’ of RAL 7022. Voor de plaatsing kan worden gekozen tussen hardhouten grondpalen of bijpassende grondpalen uit staal.

“De diverse vlechtingen bepalen de mate van doorkijkbaarheid”

  • Enkele vlechting

De enkel gevlochten panelen worden gebruikt wanneer volledige privacy niet gewenst is. Door te kiezen voor panelen met een enkele vlechting blijft het mogelijk om door de panelen heen te kijken. Dit kan gewenst zijn bij bijvoorbeeld terrasafscheidingen, bij het creëren van tuinkamers of als balkon balustrade. Zowel de U-profiel als de T-profiel panelen kunnen worden uitgevoerd met deze enkele vlechting. Hierbij kan worden gekozen voor een ronde of platte vlechting en diverse kleuren. Zie onderstaande fotogalerij voor de verschillende variaties.

  • Dubbele vlechting

De panelen met dubbele vlechting worden veelal gekozen wanneer volledige privacy gewenst is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een erf- of tuinafscheiding, een poort of windscherm. De dubbele vlechting kan uitsluitend worden geleverd in combinatie met de U-profiel of de T-profiel panelen. Hierbij kan worden gekozen voor verschillende typen vlechtingen en diverse kleuren. Neem vrijblijvend contact op zodat we u alle mogelijkheden kunnen laten zien in onze showroom.

Brochure aanvragen

  • Download gratis onze brochures en krijg toegang tot meer inspiratie, alle mogelijkheden en technische informatie.

ADRES

Eden BV
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden

Telefoon: 0488-44 28 76
E-mail: info@edenbv.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP