Het ontstaan en onze passie…

Exclusieve Tuinproducten is specialist als het gaat om duurzame en exclusieve tuinafscheidingen, terrasschermen en balkonpanelen en buitenvloeren. Een lange levensduur, een lage onderhoudsinterval en een exclusieve uitstraling zijn hierbij erg belangrijk. Ons streven is u maximaal te ontzorgen door specifiek (maatwerk) productadvies, inmeting op locatie en professionele montageteams. Wij werken voor onder andere horecabedrijven, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren. Graag komen wij met u in contact om uw droom of de droom van uw klant te verwezenlijken.

Onze passie: het vinden van een (maatwerk)oplossing voor uw vraag!

Tuinafscheidingen

 De producten van Exclusieve Tuinproducten gaan in op specifieke eisen van de klant. Degelijkheid en een fantastische uitstraling zijn de kernwoorden. Het assortiment bestaat uit Panel+, LuxFence en Boston tuinafscheidingen. Naast alle standaarduitvoeringen is ook maatwerk, in de ruimste zin van het woord, mogelijk. Bekijk de voorbeelden op de website of maak een afspraak om kennis te maken met de producten van Exclusieve tuinproducten.

 –              Esthetisch uitstekende en unieke uitstraling

–              UV-bestendig, kleurvast en vooral héél erg duurzaam

–              Verschillende kleuren en uitvoeringen mogelijk

–              Uitstekend te combineren in een architectonische omgeving

 

Buitenvloeren

Bij Exclusieve Tuinproducten staat het behoud van het milieu hoog in het vaandel. En omdat een geweldig buitenleven niets is zonder natuurschoon, werken ze bij alles wat ze doen met milieuvriendelijke materialen, ook voor de composiet buitenvloeren. U wilt de schitterende look-and-feel van een terras van tropisch hardhout, maar heeft uw bedenkingen bij de natuurlijke en soms beperkende eigenschappen van hout? Dan bieden Fiberon® WPC en LuxDeck buitenvloeren voor u waarschijnlijk de perfecte uitkomst! Wilt u aangenaam en veilig blootsvoets uw terras kunnen betreden zonder angst voor splinters en opstaande randen door kromtrekken of verdraaien? Met de buitenvloeren van Exclusieve tuinproducten wordt die wens vervuld!

 

}

Levensduur

De producten hebben een levensduur van minimaal 15 jaar. Deze levensduur wordt gewaarborgd door te werken met duurzame materialen.

R

Kleurvast en weersbestendig

De producten zijn kleurvast en kennen geen roestvorming door het toevoegen van voldoende kleur pigmenten en een goede metaal behandeling.

w

Maatwerk

Voor ons is elk project uniek. We adviseren u dan ook graag uitgebreid over alle mogelijkheden, zodat u een afgewogen keus kunt maken.

Montageteams

Onze professionele montageteams werken jaarrond aan de mooiste projecten. Zelf uw producten monteren is uiteraard ook mogelijk.

Onderhoudsarm

De producten zijn erg onderhoudsarm. Door het gebruik van onderhoudsarme materialen is terugkerend onderhoud niet nodig.

Outdoor showroom

We nodigen u, op afspraak, graag uit in onze unieke outdoor showroom om inspiratie op te doen en de diverse producten te bezichtigen.

Brochure aanvragen

  • Download gratis onze brochures en krijg toegang tot meer inspiratie, alle mogelijkheden en technische informatie.

ADRES

Eden BV
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden

Telefoon: 0488-44 28 76
E-mail: info@edenbv.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP