T-profiel Enkele Vlechting

Panel+ standaardpaneel met platte vlechting (hoge doorkijkbaarheid). Dit paneel is te gebruiken als tuinafscheiding, terrasafscheiding of balkonpaneel. Het frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat in RAL 7022. De kleur van de vlechting is Cambo Donker (antraciet). Als maatwerk zijn het frame en de vlechting ook in andere kleuren leverbaar. De Ecowood-profiel panelen worden gemonteerd met voetplaten of metalen grondpalen. De grondpalen moeten los worden bijbesteld. Zonder bestelling van palen worden de panelen automatisch met voetplaat geleverd. De metalen palen hebben dezelfde metaalbehandeling en RAL-kleur als de bestelde panelen en worden doormiddel van vijzels aan elkaar verbonden. Verkrijgbaar in: 180x150cm, 150x150cm en 120x150cm. Klik hier voor meer specifieke productinformatie!

Uitgebreid kleurenaanbod

De producten van Panel+ zijn volledig te customizen naar eigen wens. Dit geldt niet alleen voor de maatvoering en het type vleching, maar ook voor de kleurkeuze. Zowel voor het metalen raster als de synthetische “takken” zijn verschillende kleuren mogelijk. Doordat veel RAL kleuren te leveren zijn, is het mogelijk om de Panel+ producten aan te laten sluiten bij de uitstraling van uw huis, bedrijfspand of horecagelegenheid. Een optie die uniek te noemen is. Een opsomming van het kleurenaanbod;

  • metalen rasters (U-profiel), standaard: RAL 7022 (ombergrijs), andere RAL-kleuren op aanvraag
  • metalen rasters (T-profiel), standaard: RAL 7022 (ombergrijs) of ‘roestkleur’, andere RAL-kleuren op aanvraag

Er zijn twee verschillende soorten “takken” leverbaar. Als eerste bestaan er zogenaamde UV-bestendige takken. Deze zijn kleurvast en zullen dus de volledige levensduur hun kleur behouden. De UV-bestendige “takken” zijn leverbaar in de kleuren Zwart, Grijs, Wit, Cambo Light en Cambo Dark. Daarnaast zijn ook speciale Houtvezel “takken” leverbaar. Bij deze uitvoering zijn in de buitenlaag natuurlijke houtvezels verwerkt, welke in de loop van tijd zullen vergrijzen. Dit zorgt voor een meer natuurgetrouwe uitstraling. De Houtvezel “takken” zijn leverbaar in de kleuren Houtvezel Bruin, Carbon, Forest Green, Terracota en Ceder.

  • synthetische “takken”, UV-bestendig: Zwart, Grijs, Wit, Cambo Light en Cambo Dark
  • synthetische “takken”, Houtvezel: Houtvezel Bruin, Carbon, Forest Green, Terracota en Ceder

Vrijblijvende offerte aanvragen

ADRES

Eden BV
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden

Telefoon: 0488-44 28 76
E-mail: info@edenbv.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP