Afrasteringen, scheidingswanden, schaduwpanelen, schuif- en vouwwanden, poorten en deuren… Alle mogelijke maatwerk toepassingen behoren tot de mogelijkheden. Schuifpanelen met railsysteem biedt de mogelijkheid om, al of niet geautomatiseerd, een gedeelte van uw woning, bedrijfspand of terras af te schermen of open te stellen.

Ook interessant is een “zonwerend dak” dat naar behoefte open of dicht gezet kan worden en zo de zonnestralen buiten, of juist gefilterd op uw terras worden toegelaten. Ook hier dezelfde keuze uit handbedient of geautomatiseerd. Ook maatwerk poorten en deuren kunnen in velerlei uitvoeringen met dezelfde Panel+ vlechtingen worden uitgevoerd.

Meerdere vlechtingen van de “takken” zijn mogelijk; de enkelvoudige vlechting, waardoor de wanden relatief doorzichtig blijven en veel licht doorlaten. Maar ook een combinatie van twee takdiktes waardoor een dichtere afscheiding ontstaat met minder doorlaat van licht. Ten slotte is er een keuze uit verschillende RAL kleuren.

Interessant zijn de “takken” die niet alleen lijken op hout, maar waarbij de buitenlaag ook daadwerkelijk bestaat uit houtvezels die op een natuurlijke manier vergrijzen.

Uiteraard zijn ook veel oplossingen als standaard paneel te leveren.

“Panel+ schaduwpanelen, moderne zonwering”

Een uniek en moderne toepassing in het Panel+ assortiment zijn schaduw- of zonwerende panelen. Een duurzaam, esthetisch en flexibel toepasbaar product voor onder andere horecaterrassen, zwembaden of om een fijn schaduwterras te creëren in uw tuin. Klik hier voor meer informatie!

“Onze schuifwanden geven een nieuwe dimensie”

Het aanbod van Panel+ is heel divers: omheiningen, scheidingswanden en zelfs pergola’s behoren tot de mogelijkheden. Nieuw in ons aanbod zijn de schuifelementen met railsystemen. Zo is het mogelijk om bepaalde delen van een woning of terras af te schermen of open te stellen. Op deze manier geeft u uw huis een nieuwe dimensie. Klik hier voor meer informatie!

“De meest uiteenlopende poorten”

Bij Exclusieve Tuinproducten bieden we, in samenwerking met poortproducenten, de meest uiteenlopende poorten aan die voorzien zijn van gevlochten “takken”. Bij klanten waar we een tuinafscheiding plaatsten, kregen we vaak de vraag of er ook een bijpassende poort geleverd kon worden. Daarnaast worden onze poorten ook vaak los geleverd én geplaatst door ons vakkundige montageteam. Klik hier voor meer informatie!

“De Mökki, ontspannen in stijl”

Naast alle bestaande toepassingen in het Panel+ assortiment, is er samen met ontwerper Gerd Couckhuyt een nieuw ontwerp tot stand gekomen, de Mökki. Dit bijzondere en unieke ontwerp is een constructie van staal, met enkel geweven ‘takken’. De Mökki is puur design met een Finse patio als inspiratiebron. Er zijn verschillende mogelijkheden qua indeling te realiseren. Klik hier voor meer informatie!

Brochure aanvragen

  • Download gratis onze brochures en krijg toegang tot meer inspiratie, alle mogelijkheden en technische informatie.

ADRES

Eden BV
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden

Telefoon: 0488-44 28 76
E-mail: info@edenbv.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP