Keruing Tuinschermen

Deze tuinschermen van Exclusievetuinproducten.nl zijn opgebouwd uit dunne stevige Keruing FSC® latten met variërende breedtes. Ze zijn verkrijgbaar in 3 modellen. Deze 3 modellen hebben allemaal hetzelfde formaat namelijk: 180×180 cm. Het verschil zijn de combinaties van rechthoekige of ruitvormige latten en met variabele breedtes.

Dit tuinscherm heeft een eigentijdse uitstraling die tevens de paal bekleed, om een pure en doorlopende lijn van houten latten te bieden. Zo creëert u een strakke tuinwand.

De stabiele en stevige Keruing latten  zullen zonder behandeling in de loop van de tijd verkleuren. Het hout wordt grijs en zal goed aansluiten op de natuurlijke omgeving. Indien u de warme roodbruine kleur van het Keruing wilt behouden, adviseerd onze productspecialist de schermen te behandelen met olie. Gebruik uitsluitend niet filmvormende olie geschikt voor hardhout.

Met deze strakke en exclusieve tuinschermen kunt u uw tuin prachtig afwerken en tevens u privacy behouden. Voor elk tuinscherm is uiteraard een mooie bijpassende poort beschikbaar inclusief slotkast, het deurbeslag kunt u zelf kiezen.

Onze Keruing schermen zijn in deze 3 varianten beschikbaar:

Brochure aanvragen

  • Download gratis onze brochures en krijg toegang tot meer inspiratie, alle mogelijkheden en technische informatie.

ADRES

Eden BV
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden

Telefoon: 0488-44 28 76
E-mail: info@edenbv.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP